Räkna med att premiären blir förskjuten med rådande vinterläge.

Ni som har anmält er och betalat för damm 2 följer automatiskt med framåt i tiden. Kan ni inte ha kvar er plats p g a detta så kontakta oss så fixar vi att ni får pengarna tillbaka.

Nytt tidigaste datum är satt till 30-31 mars. Läs mer om premiären här.

Isläget i Sallerup

Damm 1 är nu öppen för isfiske mellan 09:00 - 15:00 om det finns personal i stugan.

Damm 2 är stängd för fiske tills vidare.

Inställt Påsklovsfiske
26-29 mars 2018

Tyvärr får vi ställa in årets påsklovsfiske i Sallerupsdammarna p g a rådande väderlek med is på dammarna. 

Äntligen så blev årets sista fiske av efter två inblåsta turer. Vi tackar de som trotts allt kunde vara med på detta fiske och jag tror inte många ångrar att de var med. Uffe testade först utanför hamnen med ett stopp mest för att kolla av strömmar m m och sedan då inget hände testade vi Vikhög. Även detta ställe visade sig vara tomt så det blev till att åka båt ett tag till Köpenhamn där han hade fått rapporter om bra fiske. Det visad sig vara lönt med resan då vi hade ett mycket bra fiske med många fina torskar omkring 3-5 kg och största fisk var på 7 430g som Karl-Åke fick på första stoppet i Köpenhamn och på första kastet, han satte ribban högt för största fisk tävlingen direkt :-). Vi som var med hade en mycket trevlig dag med mycket fin torsk. Vi tackar alla som var med och Uffe för att han stod ut med oss och ställde upp då två fisken blev inblåsta och han ändå hade tid över till oss.

Vi får med etta sista tacka alla medlemmar som har varit med på våra KM och utfärder under året och vi hoppas att ni andra medlemmar tar er tid att komma med på något av våra fisken under nästa år. Tack än en gång ni alla som har deltagit i år, utan er hade det inte blivit ett enda fiske så vi hoppas att ni kommer igen nästa år. Vi i styrelsen önskar er alla en mycket God Jul och ett Gott Nytt fiskeår.

torsk2 

Karl-Åke med sin torsk på 7 430g