Räkna med att premiären blir förskjuten med rådande vinterläge.

Ni som har anmält er och betalat för damm 2 följer automatiskt med framåt i tiden. Kan ni inte ha kvar er plats p g a detta så kontakta oss så fixar vi att ni får pengarna tillbaka.

Nytt tidigaste datum är satt till 30-31 mars. Läs mer om premiären här.

Isläget i Sallerup

Damm 1 är nu öppen för isfiske mellan 09:00 - 15:00 om det finns personal i stugan.

Damm 2 är stängd för fiske tills vidare.

Inställt Påsklovsfiske
26-29 mars 2018

Tyvärr får vi ställa in årets påsklovsfiske i Sallerupsdammarna p g a rådande väderlek med is på dammarna. 

Den 27 maj begav vi oss till Ven för att testa på fisket och för att göra det lite extra spännande så hade vi en inofficielt artfisketävling som inte ingick i något klubbmästerskap. Meningen var att vi skulle se om det fanns något intresse ibland våra medlemmar för detta fiske och om det i så fall skulle bli ett inslag i programmet någon gång då och då. Med facit i hand så kan man säga att intresset var väldigt svalt bland våra medlemmar, 7 anmälde sig och vi blev 5 som kom. Visst det var kanske en dum helg att lägga det på då det var långhelg och morsdag men kunde vi 5 så borde det ha varit fler bland de 250 medlemmar vi har som även var intresserade av detta fiske men tydligen inte. 

4 Glada fiskare

4 glada fiskare i försommarvärmen

Vi fem som kom iväg fick i alla fall en mycket trevlig tur med mycket sol och värme men även ett par fiskar. Fisket var kanske inte allt för lysande men en av oss, Micke, hade rätt bra flyt med bottenmete agnat med horngädda. Han lyckades få tre arter, sandskädda, skrubba och rödspätta som alla höll måttet, skrubban var rätt fin på 510g. Han lyckades även med att få en havsöring på flötmete agnat med horngädda men den höll inte måttet men var annars blank och fin så den fick simma tillbaka efter en snabb avkrokning i vattnet. Även György fick några fiskar, 4 sanskäddor av godkännt mått och Kurt fick en sandskädda av godkännt mått. Efter avslutat fiske så samlades vi vid hamnen för att ta en enkel fika och båten tillbaka till fastlandet.

Kurt med sin sandskädda

Kurt med sin sandskädda